De câte ori nu avem nevoie de internet wireless? De câte ori sperăm să găsim un hotspot gratuit, să mai schimbăm o vorbă cu prietenii. Zonele în care găsim acces gratuit la WiFi gratuit sunt din ce în ce mai multe, iar acum ne ajută și Doncafé. Bine, parcă vă aud: ce are cafeaua cu netul? Ei bine, dacă nu ați aflat încă, Doncafé a lansat primele automate de cafea cu WiFi gratuit. Iar vă aud: păi da, dar e chiar gratuit? Nu cumva trebuie să cumpăr o cafea? Trebuie să fie o chichiță!
Mda, să vă lămuresc: nu trebuie să cumperi cafea de la automat, nu trebuie nici măcar să te loghezi, ba mai mult serviciul nu este limitat în timp! Da, te poți „da pe net” cât vrei, iar viteza maximă (de testat!) este 100 MBps! Chichița: la accesarea rețelei WiFi vei direcționat către pagina de conectare, apoi către pagina de Facebook Doncafé unde trebuie să dați un like. Eu zic că merită! :-)
Inițiativa Doncafé dorește să integreze cafeaua în stilul de viață modern și mobil. Și ce poate fi mai plăcut decât să savurezi o cafea bună în timp ce citesti știrile sau comunici cu prietenii pe rețelele sociale?
Automatele Doncafé cu internet wireless gratuit au fost instalate în cele mai aglomerate zone din Capitală, urmând ca proiectul să se extindă și la nivel național.
• Sursa: HRB expert, credit imagine Doncafé.

0 Responses to "Doncafé ne oferă internet WiFi gratuit"