Salonul de carte POLEMOS, afla în acest an la cea de-a cincea sa ediţie, şi-a închis astăzi porţile. A fost organizat de Editura Militară şi Societatea Scriitorilor Militari la Galeria Artiştilor din Cercul Militar Naţional, între 21 şi 24 octombrie 2009, înscriindu-se între manifestările dedicate Zilei Armatei României şi împlinirii a 150 de ani de la înfiinţarea Statului Major General.
Aşa cum spun chiar organizatorii, în catalogul salonului, „acest salon de carte s-a născut din ideea de a oferi un spaţiu de expunere pentru producţia editorială care are ca tematică istoria, istoria militară, politicile şi strategiile de securitate, studiul conflictelor, problemele specifice ale comunicării legate de acestea”.
Pe timpul salonului de carte au avut loc lansări de carte prezentate de personalităţi ale vieţii culturale şi ştiinţifice romîneşti. Numai în ziua de vineri, 23 octombrie, au fost lansate patru volume cu subiecte de marină militară, un volum fiind prezentat chiar de renumitul istoric Gheorghe Buzatu.


0 Responses to "Salonul de carte Polemos. Ediţia a V-a"