Noroc că nu îmi mai funcționează World of Tanks (trebuie să-l reinstalez) aşa că am timp să scriu un pic despre întâlnirea pasionaților de gastronomie de mâine.
Această ediţie va avea loc la Hotel Radisson Blu începând cu ora 10.

Pe scurt, în cifre:
3 sesiuni despre tactici de promovare, conţinut şi colaborări cu branduri;
20 de vorbitori renumiţi din industrie vor răspunde întrebărilor pregătite de public;
200 de participanţi: bloggeri, jurnaliști și fotografi culinari, specialiști și branduri renumite din industrie.

Pe lung? Iată programul:
10.00 - 12.00 SESIUNEA 1 – EAT SHARE LOVE
Ce au în comun un chef, un pastry chef, un barista și un somelier? O sesiune inedită cu multe experienţe frumoase şi informaţii utile. Fii în primele rânduri pentru o doză de inspiraţie.
Vorbitori:
SEBASTIAN FARCAŞ, barista
OLGUŢA OANA ILIESCU, pastry chef
MIRELA MATEESCU, wine curator & sommelier
CRISTI LAZĂR, chef, Prime Steaks & Seafood
ANDRA ILIAŞ, blogger, andrailias.ro

13.00 - 14.30 SESIUNEA 2 – FOOD TALK
Apar restaurante noi, apar concepte noi, apar idei noi. O sesiune despre bucătăria locală și tendințe globale văzută prin ochii unor chefs și antreprenori.
Vorbitori:
FLORIN DUMITRESCU, chef
SAMUEL LE TORRIELLEC, executive chef, L'atelier Relais et Chateaux
GEORGE BACIU, head chef, Caffe Citta
LAURA LAURENTIU, blogger, lauralaurentiu.ro
GABRIEL GAVRILESCU, owner, Amuse Bouche
VALENTIN HRISTU, antreprenor HoReCa

15.00 - 16.30 SESIUNEA 3 – NEW WAVE IN FOOD BLOGGING
Social Media se schimbă, timpurile se schimbă şi în blogosferă apar noi tendinţe, noi abordări, noi oameni. Asistă la o sesiune cum nu am mai avut până acum, cu un aer proaspăt şi experienţe inedite.

Şi nu în cele din urmă, dacă nu puteţi ajunge la eveniment, îl puteţi urmări live pe pagina oficială sau chiar aici!

0 Responses to "Mâine este Food Bloggers Conference – 2018 WE "