Mai este puţin timp şi începe Webstock, ediţia a noua a celui mai mare eveniment de social media din România. Pe 30 septembrie ne întâlnim din nou, noi, pasionaţii, maniacii online-ului, mobilului şi orice-digitalului, tot la JW Marriott Grand Hotel, unde vom avea şi de această dată parte de  dezbateri şi prezentări, adică vom afla poveşti noi şi ultimele noutăţi, urmate de gala de premiere Webstock Awards.
Ce-i drept, aceasta ediţie aduce în faţa noastră mulţi speakeri cunoscuţi şi i-aş numi aici pe Marian Godină, Adi Hădean, Dana Rogoz, Costin Cocioaba, Lucian Mîndruţă şi Vlad Petreanu. Dar şi unii care, cel puţin mie, recunosc, nu îmi sunt cunoscuţi.
Anul acesta conferinţele sunt organizate, ca de obicei, în două sesiuni generale cu temele My Story si The Present is Visual şi în 3 secţiuni paralele a câte 2 conferinţe/dezbateri fiecare, în total 6 mini conferinţe. Acestea din urmă au fost gândite să se desfaşoare fie sub forma unor discuţii libere, fie a unor prezentări susţinute de speakeri. Temele acestora sunt: Pro Blogging, How to Vlog, New Social Media, New Ideas for Marketers, Lessons of Innovation si Online Communication.
Temele mini conferinţelor au fost alese pentru a răspunde întrebărilor legate de ultimele noutăţi din online şi social media, pentru a aduce în prim-plan tendinţele actuale şi modul în care va evolua comunicarea in mediul virtual.

Andrei Canda – Managing Partner, iSense Solutions va prezenta un studiu realizat în exclusivitate pentru Webstock despre Snapchat, aplicaţia care înregistrează cea mai mare creştere la nivel mondial. Care este rolul acestei aplicaţii, care este impactul ei asupra pieţei din România, cum poate fi folosită ca instrument de promovare şi ce viitor are în rândul utilizatorilor români – iată câteva dintre punctele centrale ale cercetarii.

Gala Webstock Awards
Începând cu ora 19:00, va avea loc Gala Webstock Awards, în cadrul căreia vor fi premiate cele mai bune proiecte din online-ul romanesc realizate în ultimul an. Tot aici va fi anunţată şi Personalitatea Online a Anului, acea persoană care s-a remarcat prin proiectele sale pe Internet, dar şi în offline, care şi-a construit o comunitate puternică şi care are un impact vizibil asupra urmăritorilor săi. Votul pentru nominalizaţii la acest titlu este public si poate fi efectuat accesând site-ul, până pe 23 septembrie.
Ultimele locuri la eveniment încă pot fi rezervate direct pe site.

• Având în vedere că nu sunt stabiliţi toţi vorbitorii, voi reveni cu un articol în care voi prezenta programul complet şi speakerii, pe măsură ce se actualizează.


Webstock este un eveniment organizat de Evensys si Vodafone, in parteneriat cu Bitdefender, HP, Coca-Cola, McDonald’s, Raiffeisen Bank, LG, Staropramen şi Siviero Maria
 • Credit imagine: Webstock.

1 Response to "Webstock 2016. Ediţia a VIII-a."

  1. Virginia Galvan Says:

    Thanks forr writing