10:15 E trecut de ora 10 si conferinta Solutii de crestere a vinzarilor din cadrul manifestarilor Binary 2012 nu a inceput.
Am ajuns cu greu in sala, la receptie nu e nimeni si aproape nimeni nu stie de conferinta sau de sala unde se tine.
Primul vorbitor va fi domnul Felix Enescu, vicepresedinte CIO Council. Il asteptam.
10:20 Domnul Felix Enescu ne-a vorbit despre marketing si focalizarea firmei spre cunoasterea clientului, spre produsul high end al companiei sau spre costul cel mai mic de pe piata. Nu se poate decit intr-o directie pentru a reusi.
10:35 Domnul Victor Kapra despre cum asezam produsele in vitrina social media.
Exista canalele de sociak media? Se comunica publicului/clientilor existenta acestora?
Nu este numai treaba pr-ului sa genereze continut, compania trebuie sa devina generatoare de continut.
Walk before run: incepeti cu primii pasi in social media, nu va aruncati dintr-odata pe toate canalele, pot apare rezultate contrare celor scontate.
11:00 Domnul Serban Constantinescu, managing partner la Qwerty Solutions (QSM) ne prezinta marketingul prin e-mail: ce se poate face si ce trebuie evitat.
11:20 De la Dynamicweb Romania, domnul Adrian Ursu, director general, ne prezinta solutia integrata pebtru site-uri de prezentare, e-comert si marketing.
11:45 Oana Dumitrescu, head of online marketing la Zitec, ne vorbeste despre cum folosim AdWords in mod eficient.
Totul trebuie sa fie ordonat, contul trebuie sa fie curat. Rezultatele sunt CTR crescut, CPC a scazut iar ROI a crescut semnificativ.
Alegerea cuvintelor cheie este importanta, e mai bine e sa folosim expresii mai targetate. De asemenea cuvintele cheie nu trebuie sa fie prea multe si trebuie sa fie relevante. Ultilizatorul trebuie sa ajunga pe pagina pe care o promite ad-ul.
12:10 Mihaela Preda, project coordinator, ZAFF, a luat cuvintul despre marketingul afiliat in turism. Reteaua cuprinde furnizorul, afiliatii si clientii. ZAFF este singura retea de afiliere in turism in Romania.
12:20 Cristina Uateanu si Razvan Iacobescu de la APT Grop ne-au prezentat aplicatia online Apt360 gindita pentru a simplifica munca celor din departamentele de resurse umane. Subliniez doar procesarea automata a datelor si generarea automata de rapoarte individuale sau comparative.
12:35 Incheierea conferintei.


1 Response to "Live blogging Binary 2012"

  1. Monica Butler Says:

    Goodd reading this post