“Zoom ON” este un eveniment organizat de HotCity (site pentru doamne şi domnişoare) şi LaptopNews (numele spune tot). După patru evenimente anul trecut, pornesc şi în acest an cu o nouă ediţie, de data aceasta dedicată programelor de entertainment (jocuri, ce s-o mai aburim) şi programelor cu licenţă.
Dar cel mai bine dau cuvântul lui Sorin Rusi, pentru câteva detalii (articol complet aici).
Aşa cum v-am obişnuit deja, la Zoom ON 5 vom avea două teme de discuţie. În prima parte Tudor Galos (Windows Business Group Lead la Microsoft Romania) ne va explica de ce este bine să alegem întotdeauna un sistem de operare cu licenţă şi, mai mult decât atât, de ce în magazinele de specialitate majoritatea PC-urilor noi au o versiune de Windows preinstalată.
În partea a doua a serii, Jacint Erdei (Ubisoft Romania) şi Andreea Allardin (Best Distribution - gameshop.ro) vor lua cuvântul, pentru a elucida o problemă care afectează poate într-o măsură mai mare segmentul masculin: jocurile piratate.
Zoom ON 5 se va desfăşura la Caffe Tabiet (Strada Avrig, nr.29), pe data de 2 februarie, începând cu ora 18:30.
Nu uitaţi să urmăriţi pe twitter hashtag-ul #zoomon, precum şi conturile @hotcity şi @laptopnews. De asemenea, deveniţi membri ai grupului Zoom ON, creat pe Facebook şi intraţi în legătură cu toţi cei pasionaţi de modă şi tehnologie.
Participarea la Zoom ON se face pe bază de invitaţie. Pentru a solicita o invitaţie, vă rugăm trimiteţi un mail cu datele voastre pe adresa adina.necula(la)hotcity.ro până pe 1 februarie 2011.
Later edit: din cartierul Drumul Taberei se poate ajunge la Caffe Tabiet cu troleibuzul 69.

0 Responses to "Zoom On a ajuns la ediţia a cincea"