Mâine, 22 noiembrie, merg la NetCamp 2012, eveniment dedicat antreprenoriatului online și dezvoltarii proiectelor web și mobile. Aflat la a șasea sa ediție, va strânge la un loc specialiști din online și antreprenori pentru a oferi start-up-urilor informații și oportunități de colaborare cu dezvoltatori, designeri și manageri ai companiilor de web development.
Având o invitație half-day, voi fi prezent în partea a doua a zilei la WeWorkWeb. Iată în cele ce urmează, vorbitorii din cele două sesiuni:
Sesiunea 1 (14.30-16.00)
• Alex Lăpușan (CEO & Founding Partner Zitec)
• Andrei Savu (Founding Partner, Axemblr - Hadoop)
• Cornel Fătulescu (Directeur Technique SI, Pentalog)
Moderatorul sesiunii: Radu Dumitru (Blogger, NWRadu.ro)
16.00-16.30 Pauza de cafea
Sesiunea 2 (16.30-18.00)
• Dragoș Roua (Owner, Mirabilis Media)
• Ștefan Tănase (Senior Security Researcher, Kaspersky Lab)
• Cristian Constantin Olarasu (Founder & CEO, Good Momming)
• Mihai Pricope (Head of European Operations, J2 Innovations)
Moderatorul sesiunii: Dan Dragomir (Jurnalist si Blogger, ComputerBlog.ro).
Mulțumesc organizatorilor, Evensys și partenerilor (Nokia, Microsoft, Vodafone, Ursus Breweries si Simplus) și în mod direct domnului Cristian Manafu pentru invitație.
După eveniment urmează petrecerea unde se va discuta mai mult mai pe îndelete și mai relaxat, la Club Energiea. Confidențial-personal vă informez că primii 100 sosiți la petrecere vor primi o invitație la o super-petrecere în Turbohalle. Vedeți aici despre ce e vorba.
Voi face live blogging de pe tabletă (da, de pe Nexus 7, despre care încă nu v-am povestit, poate de Black Friday îmi fac timp) sau mobil și voi fi prezent pe Twitter, unde puteți urmări #netcamp12. De asemenea puteți accesa mesajele și statistica cu cei mai activi utilizatori pe nanotel.ro.

0 Responses to "Particip la NetCamp 2012"