Toată lumea este invitată la conferinţa de presă unde se va lansa o iniţiativă inimoasă: „Schimb de Jucarii”. În continuare citez din pagina evenimentului pe Facebook.
Zibo.ro şi Galeria Real au deosebita plăcere de a vă invita la conferinţa de presă din 4 octombrie, de la ora 11:00, în incinta Galeriei Real Bucureşti Est (bulevardul Theodor Pallady). Conferinţa va fi organizată în cortul special amenajat din incinta exterioară a locaţiei.
Aceasta va fi prilejuită de lansarea acţiunii nationale „Schimb de jucării” organizată împreună cu Cabral Ibacka (blog | twitter), eveniment care va aduce împreună peste 35.000 de copii pentru un scop umanitar, într-o serie de acţiuni distractive pe parcursul a două săptămâni.
Puteţi găsi locaţia la adresa bulevardul Theodor Pallady nr. 51 N, sector 3, Bucureşti, cea mai apropiată staţie de metrou fiind Anghel Saligny.
Vă invit să confirmaţi participarea pe pagina evenimentului sau printr-un mesaj fie pe pagina evenimentului fie pe pagina de facebook a lui Ovidiu Dărămuş.
Pentru detalii suplimentare, puteţi apela la Dărămuş Ovidiu, PR Zibo.ro (0740.666.149) sau Emilia Drăgan, coordonator marketing Galeria Real (0749 274 362).

0 Responses to "Schimb de jucării – de la copii, pentru copii"