Nu mai ştiu unde am văzut prima dată, dar am găsit ştirea şi pe blogul Caietul lui Florin, cum că pagina Sortiment > Oferta actuală de  pe site-ul Kaufland este varză (adică nu se pupă pozele cu textul). Am făcut un pas în plus şi am scris ieri un mail celor de la Kaufland, la care am primit răpuns chiar astăzi, în plus problema a fost şi ea rezolvată. Aşa DA!
În continuare răspunsul la scrisoarea mea:

Bună ziua, 
Am primit e-mailul Dvs. şi vă mulţumim pentru că ne-aţi sesizat. Ne cerem scuze faţă de Dvs. 
Vom transmite responsabililor pentru a se acorda o atenţie mai mare pe viitor. 
Vă mulţumim. 
Cu stimă, (urmează numele, date de contact)

Tot la Kaufland am văzut ieri pentru prima dată, căutând asiduu (cred că la Denisuca blog | twitter am citit mai de mult) şi bineînţeles că am şi cumpărat o sticlă de suc cu Aloe Vera. Are gust bun şi oricum este sănătoasă. Ştiu că gelul şi alte băuturi pe bază de Aloe Vera sunt chiar indicate terapeutic în curele de dezintoxicare. Se prezintă în PET de 1,5 litri la preţul de 9,99 lei.

3 Responses to "Două chestiuni cu Kaufland"

  1. Florin ŞPERLEA Says:

    Nu vreau sa cred ca tu iti inchipui ca acolom in pet-urile acelea este Aloe Vera!
    Altminteri, spor la baut!

  2. paul gabor Says:

    Promptitudine! Hahaha. Nu-mi vine sa cred.

  3. ciobanu.nicolae2002@gmail.com Says:

    @Florin: Are Aloe Vera cel putin in aceeasi proportie in care exista suc de fructe in unele bauturi racoritoare laudate, gen Rausch. Daca am timp voi posta si imagini cu eticheta.
    @Paul: Stiu, nu se intimpla prea des, tocmai de aceea am scris postul. Oricum eu am o experienta buna cu Kaufland. Nu stiu un alt magazin in care sa te intrebe la casa daca esti multumit si daca s-a intimplat ceva in timpul cumparaturilor.