Credit imagine: Beck's
Beck’s şi-a obişnuit fanii cu petreceri exotice, debutând în acest an cu super-petrecerea în tren, la care au fost invitaţi şi bloggerii şi cititorii lor. De data asta petrecerea se pare că va fi monstru, pentru aceasta sunt două indicii: se pune la bătaie pavilionul central al Romexpo, iar invitaţile se pot obţine gratuit pe site-ul oficial.
Pe 4 iunie 2011, Beck’sperience va debuta cu IAMX, urmaţi de Monarchy.
Dacă cu IAMX lucrurile sunt destul de clare, mai puţin clară este situaţia trupei Monarchy. La o scurtă căutare pe net apar trei trupe, una australiană, una britanică şi una românească. La noi va concerta trupa australiană care acum lucrează în Marea Britanie. De unde şi ambiguitatea. Monarchy mai este cunoscută ca fiind prima trupă din lume care şi-a lansat un album (în 2010) printr-un concert live transmis în spaţiu la Cape Canaveral, Florida.
Deşi accesul la concert va fi gratuit, nu trebuie să uitaţi să vă înscrieţi pe site, urmând să primiţi invitaţii personalizate prin e-mail. Ah şi încă ceva, accesul este restricţionat persoanelor sub 18 ani, din motive lesne de înţeles.

1 Response to "Beck'sperience cu IAMX şi Monarchy la Romexpo"

 1. radiowhisper.com Says:

  Buna Seara!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper – un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
  Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
  Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
  M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
  Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi luăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
  Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta_whisper sau un e-mail, tot la asculta_whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

  http://www.radiowhisper.com
  Multumesc,
  Cu stimă Vlad!