Credit imagine: Beck's
Beck’s şi-a obişnuit fanii cu petreceri exotice, debutând în acest an cu super-petrecerea în tren, la care au fost invitaţi şi bloggerii şi cititorii lor. De data asta petrecerea se pare că va fi monstru, pentru aceasta sunt două indicii: se pune la bătaie pavilionul central al Romexpo, iar invitaţile se pot obţine gratuit pe site-ul oficial.
Pe 4 iunie 2011, Beck’sperience va debuta cu IAMX, urmaţi de Monarchy.
Dacă cu IAMX lucrurile sunt destul de clare, mai puţin clară este situaţia trupei Monarchy. La o scurtă căutare pe net apar trei trupe, una australiană, una britanică şi una românească. La noi va concerta trupa australiană care acum lucrează în Marea Britanie. De unde şi ambiguitatea. Monarchy mai este cunoscută ca fiind prima trupă din lume care şi-a lansat un album (în 2010) printr-un concert live transmis în spaţiu la Cape Canaveral, Florida.
Deşi accesul la concert va fi gratuit, nu trebuie să uitaţi să vă înscrieţi pe site, urmând să primiţi invitaţii personalizate prin e-mail. Ah şi încă ceva, accesul este restricţionat persoanelor sub 18 ani, din motive lesne de înţeles.

0 Responses to "Beck'sperience cu IAMX şi Monarchy la Romexpo"