Poster realizat de @machidiell
Am fost la  #beertweetmeet, ediţia cu numărul 3 şi mi-a plăcut. Corect ar fi să spun că este prima dată când vin la acest gen de întâlnire şi, de fapt, era cât pe aici să nu vin. Deşi postasem evenimentul în calendarul meu de pe blog, uitasem cu desăvârşire şi nici nu mă înscrisesem, motiv: era prea devreme. Noroc cu @justf0rfun care ne-a văzut pe mine şi încă vre-o doi în lista de aşteptare şi ne-a validat. Bucuria mea a fost mare dar nu a durat mult, a trebuit să şi ajung la locaţie, Open Pub, pe strada Tunari (capătul dinspre Ştefan cel Mare).
Strada era în şantier aşa că niciun taxi din cele trei de la o intersecţie cu Mihail Eminescu nu m-a luat. Am urmat însă indicaţiile lor şi am mers pe jos. Şi am mers... până când am găsit-o.
Pe la 20:50 când am ajuns, aici deja se pornise încetişor petrecerea dar încă eram puţini. Unde  erau cei 130 de înscrişi (115 „vin sigur” şi 15 „poate vin”). Au sosit ei mai apoi.
O fotografie cu mine, prin amabilitatea @piticu21
La bar am luat de mi-am confecţionat şi eu un ecuson cu nick-ul de twitter şi hai afară unde era vitrina frigorifică burduşită de Ursus la 330 ml. Mai o bere mai o ţigară. Dau de cunoscuţi: @andi0k era deja aici, au sosit în continuare @piticu21, @necenzurat, @ArielCo, @astamicu @baditaflorin, @GeoAtreides, @vulupe, @cezarV, @pandutzu şi încă mulţi, cine să-i mai ştie prin aburul beţiei? :) L-am cunoscut şi pe @justf0rfun, gazda noastră şi i-am mulţumit personal pentru invitaţie.
Am stat de am chibiţat până mi-a venit rău la o masă de foosball ce se afla pe terasă şi până la urmă am ajuns să joc şi eu (pentru prima dată) şi am descoperit că sunt destul de bun în apărare.
Deja în bar se auzea un alt fel de muzică, începuse sesiunea de karaoke. Când mi-a venit şi mie rândul la microfon aveam o super voce, că de la atâta urlat am răguşit frumos. Microfonul nu a ţinut cu mine, aşa că am continuat să ţip încă o piesă două, apoi afară la răcoare şi bere gratis. Mulţumesc sponsorului principal, Ursus, care a făcut posibilă euforia bahică de aseară, barului Open Pub pentru că ne-a primit cu braţele deschise şi înainte de toate (şi încă odată) lui @justf0rfun care a făcut totul posibil.
Cele câteva fotografii pe care le-am făcut cu mobilul sunt de slabă calitate aşa că probabil nici nu o să le postez. Aveţi însă în continuare linkuri către toţi cei care au scris despre eveniment, plus acoperirea foto şi video aferentă.
• Articole am găsit la Trei cuvinte aiurea, Valentin Bosioc, Victor Dulu, Holerga şi Piticu.
• Multimedia: Holerga (foto), Piticu21 (video). Mai găsiţi şi pe Twtvite (tabul Photo).

0 Responses to "#beertweetmeet, ediţia a 3-a"