Ieri a fost TwestivalB „Social Media for Social Good”, unde au vorbit Diana Stoleru (despre Romania Saves Itself, fost #zanarim), Adrian Ciubotaru (despre Lecturi Urbane) şi Iulian Constantin (despre Paşi către Viaţă). Întâlnirea a avut loc ieri, la ora 20:00, la Orange Concept Store din Calea Victoriei nr. 41. O ocazie bună de a mă reîntâlni cu buni prieteni şi de a dona pentru o cauză nobilă: Education for Girls, un proiect Concern Worldwide, care îşi propune să facă posibilă educaţia pentru cei mai săraci copii din lume. Am avut astfel ocazia să „cumpăr” o cană serie mică, creată special pentru eveniment de Smartgifts (despre care vreau să scriu mai târziu). Donaţii se mai pot face încă pe site-ul Amiando.

RBF Workshops, vineri 26.03.2010 ora 13:00 (Hotel Ibis Parlament)
Despre workshop-uri vorbeam aici. Nu ştiu dacă se mai pot face înscrieri, cred că este prea târziu (eu am pus în calendar ceva mai devreme evenimentul), dar pentru cei înscrişi care nu ştiu să ajungă, le spun că pot lua autobuzul 385, fie de la Unirii, fie din cartierele Drumul Taberii sau Ghencea.

RBF Party si Decernarea premiilor, vineri 26.03.2010 ora 19:00 (Fratelli Studios, Floreasca)
Din nou, nu ştiu dacă se mai acceptă invitaţii dar puteţi încerca aici. Ca şi în cazul de mai sus trebuie să aveţi sau să vă faceţi cont pe FourHooks. Pentru cei care vin în Floreasca la petrecere am harta de pe Metropotam, iar ca idee de transpot, se poate ajunge cu tramvaiul 5, după care... pe bâjbâite spre adresa str. Glodeni nr. 1-3.

Decât O Revistă – donaţii, vineri 26.03.2010 ora 19:00 (Verde Cafe) 
Decât O Revistă (facebook) organizează o întâlnire la Verde Cafe pentru a colecta donaţii necesare apariţiei următorului număr al veristei. Pot fi cumpărate 20 de exemplare din primul număr al revistei şi articole de merchandising. Din păcate nu pot participa datorită suprapunerii de evenimente. :(

#rugby România - Spania, sâmbătă 27.03.2010 ora 14:00 (Stadionul „Arcul de Triumf”)
Asta chiar că nu are nevoie de comentariu (eu am scris aici). Pentru invitaţii (în cazul că mai sunt disponibile) luaţi legătura cu @chinezu sau comentaţi la articolul acesta de pe blogul său. Dacă nu, atunci sunt bilete chiar la stadion (lângă Mănăstriea Caşin), de 10 şi 5 lei.

Ora pământului, sâmbătă 27.03.2010 ora 20:30 (Parcul Cişmigiu)
Citez de pe pagina de facebook:
Haideţi cu mic, cu mare să petrecem Ora Pământului în Parcul Cişmigiu.
Oameni de pe bloguri, de pe twitter, de pe facebook, cu prieteni sau cu iubiţi, invitaţia vă este adresată tuturor.
Poate nu economisim multă energie, însă câştigăm un strop de entuziasm!
Cam atât pentru weekendul acesta. Şi nu uitaţi... distracţie la maxim! Am zis! =))
• P.S. Nu uitaţi să verificaţi din când în când Calendarul evenimentelor recomandate (buton în sidebar), mulţumesc.

0 Responses to "Unde mergem în weekend"