Workshopuri: Workshopuri Roblogfest
Am primit şi eu invitaţia (şi am confirmat-o de urgenţă) de a participa la Workshopurile RoBlogFest 2010. Atenţie, invitaţiile pot sosi în folderul spam (la mine aşa a fost).
Despre workshopuri a scris domnul Dragoş Novac pe 8 martie a.c.:

...  pe langa socializare, imprieteneli si cunoscut oameni sau bloguri noi, Roblogfest sa devina o ocazie foarte buna si de a invata cate ceva.
Astfel s-a nascut ideea de a crea un context in care sa existe discutii informale, pe bune si utile, pe genul scurt si la obiect, pe de o parte despre lucruri generale in ale bloggingului si, pe de alta parte, despre cazuri concrete de bloggeri care sub o forma sau alta au facut lucruri notabile si laudabile.
Astfel, cu ajutorul Microsoft/IE8 si cu sprijinul nepretuit al lui Bobby incercam sa punem pe picioare un mic get together in care sa incercam sa facem aceste discutii. Acesta se va intampla in dupa amiaza zilei cu premierea si petrecerea de rigoare.
• Citat de pe blogul RoBlogFest.
Petreceri: RoBlogFest 2010 Party
Acum după atât băgat la cap cum este cu blogging-ul de calitate, SEO, promovare, social media şi alte alea, o să avem nevoie şi de un pic de relache, ne vedem la petrecerea la care va avea loc şi ceremonia de premiere, la Fratelli Studios, pe lacul Foreasca (harta). Abia aştept să ne zărim acolo!
P.S. Sper să avem wireless internet, aaa, şi un twitterwall ar fi grozav :))

0 Responses to "Sunt pregătit de RoBlogFest 2010"