Se apropie Crăciunul. Aţi  pregătitcadourile? on Twitpic Vine Crăciunul şi iar ne trezim că am uitat, în vâltoarea vieţii ăsteia stresante şi cu gândul numai la serviciu, să cumpărăm câteva cadouri, fie ele şi simbolice, dar care pot face o bucurie unui copil, unui părinte sau de ce nu chiar unui prieten.
Adevărul este că acum poţi comanda online, cu economie mare de timp, dintr-o varietate mare de produse, o colecţie întreagă de idei de cadouri pentru toată familia şi pentru prieteni.
Ca să nu bat apa în piuă am să dau şi două exemple de cadouri. Primul se recomandă iubitorilor muzicii de orice vârstă, un player MP4 iRiver, cu un spaţiu de stocare de 4 Gb care poate fi mărit cu ajutorul unui card microSD, la preţul de 179 de lei (redus de la 239 lei). Poate reda muzică (până la 15 ore) şi filme (până la 5 ore) în formate multiple, de asemenea dispune de un tuner FM şi de reportofon.
Al doilea exemplu este un aparat foto digital compact entry level, perfect pentru micii pasionaţi de fotografie. La preţul său de 200 de lei acest FujiFilm oferă un senzor optic de 12 megapixeli, zoom optic 3x (funcţional şi la fimare), stabilizare digitală a imaginii, detecţia feţei, declanşare la zâmbet şi poate chiar obţine imagini panoramice din 3 cadre succesive. Greutatea aparatului este foarte mică: 100 g fără baterii şi card. Apropo de card, la acest aparat vă este oferit bonus un card de memorie microSD de 4 Gb.

0 Responses to "Idei de cadouri de sărbători"