Credit imagine: PGObeil
Pe 9 noiembrie 2007, am pornit acest blog. Primul pas a fost făcut din curiozitate, pentru că tocmai văzusem aşa ceva la un foarte bun prieten şi mentor, Florin şi m-am gândit să văd cum funcţionează. M-am scremut ceva să-i dau un nume cât de cât decent (deşi acum mi se pare uşor desuet, mai bine îi spuneam Nicolae Ciobanu că văd că se poartă) şi în acelaşi timp să-i găsesc şi un nume de subdomeniu pe măsură. Mai departe, pentru că orice pagină goală se cere a fi scrisă, am scris şi eu; nu puteam să mă apuc să fac modificări la template şi aspect dacă nu aveam ceva conţinut. Uite aşa, pas cu pas, a crescut acestblog, nu artificial, nu într-o săptămână cât alţii într-o lună, ci perfect natural şi... omenesc. Postări mai dese sau mai rare, de calitate sau mai puţin, advertoriale şi articole importante şi simple anunţuri. De vreo doi ani am schimbat şi tema care sper să vă placă.
Despre viitor? Domeniu propriu .ro am deja în vedere, hosting încă nu că nu este cazul. Atâta vreme cât nu trăiesc de pe urma blogului cum fac alţii, nici nu văd de ce ar trebui să bag bani în el, e suficient cât timp şi inspiraţie îi aloc. :-) Lui şi comunităţii din jurul lui evident.
La ceas aniversar am o mare rugăminte la voi şi anume să votaţi în sondajul de mai jos cât de sincer se poate. Mulţumesc!

0 Responses to "Patru ani de blogging. Se simte?"