În categoria

Roxana si Manuel la nunta lui Alina si Adi on Twitpic
În sfârşit a venit ziua cea mare şi Adi şi Alina s-au hotărât să-şi pună pirostriile cum spun cei bătrâni. Pe 9 octombrie a avut loc nunta, la RIN Grand Hotel, de fapt la una din multele săli de la etajul 13. Sala Geneva, la fel ca şi celelalte sunt foste săli de conferinţă convertite la ... săli de mese, dar decorate astfel încât detaliul nu deranjează.
Nu ştiu câţi bani au fost cheltuiţi pe decor, dar a meritat fiecare bănuţ. Meniul, la rândul lui a fost deosebit, iar eu a trebuit să las cam jumătate de farfurie nemâncată de fiecare dată. Muzica a fost OK dar uneori a rămas în urma dorinţelor noastre, chiar dacă exprimate direct DJ-ului.
Per total a fost super. E adevărat că nu cunoşteam decât 5 oameni acolo dar adevărul este că m-am simţit bine (imediat ce m-a lăsat durerea de cap şi mai apoi Bailey's m-a trezit din amorţire). :))
Pentru că nu am fost suficient de deştept încât să fac măcar o fotografie fericitului cuplu, adaug măcar o fotografie a celor doi prieteni care m-au însoţit la petrecere: Roxana şi Manuel.
Despre Adi aţi mai citit aici (sau puteţi citi acum).

0 Responses to "Adi şi Alina"