Deci ieri a avut loc festivitatea de deschidere a Campionatului European EURO 2008. Primul meci a şi avut loc la orele 19, Elveţia – Cehia cu scorul de 0 – 1.
Luni avem şi noi meci cu Franţa, e un meci greu, să vedem ce vom face... Speranţa moare ultima!
HAI ROMÂNIA!
• Imaginea este de la mcalcio.com, articolul de la Cotidianul şi filmul de la YouTube.
Dar
mai dai şi de o ştire ca următoarea de la Cotidianul care te pune puţintel pe gânduri:

Avioane fara pilot la meciurile Romaniei de la Euro
Autoritatile din Zurich vor folosi avioane fara pilot pentru supravegherea grupurilor de suporteri si a traficului rutier in perioada Campionatului European de fotbal.
Potrivit purtatorului de cuvint al Politiei din Zurich, Reto Casanova, aceste aparate de zbor, echipate cu camere de luat vederi, vor survola orasul Zurich in perioada disputarii a trei meciuri din grupele Euro-2008: Romania - Franta (9 iunie), Italia - Romania (13 iunie) si Franta - Italia (17 iunie).
Imaginile surprinse din avion vor fi folosite mai ales la controlul circulatiei, a deplasarilor vizitatorilor si a grupurilor de oameni. In schimb, din motive legate de protectia datelor, identificarea persoanelor private va fi interzisa. Avioanele, care au lungimea de aproximativ 5 metri, vor fi dirijate de membri ai Fortelor Aeriene, care detin 28 de astfel de aparate de zbor.

ULTIMELE POSTURI APARUTE PE BLOG

0 Responses to "Debut la EURO 2008 cu victoria Estului..."