Au ramas mai putin de 12 ore pina la mult asteptata editie cu numarul patru a Future of Media. Evensys, impreuna cu partenerii sai Vodafone, Discovery Network si Ciuc 0,0% ne pregatesc la Hotelul Ramada Bucharest Parc, maine, incepind cu ora 9, un spectacol-cocktail de media, advertising si mobile.
Astfel, vom afla tendintele momentului in media si oportunitatile pietei locale si internationale; care sunt perspectivele utilizarii mai multe device-uri si cum trebuie continutul sa se reflecte pe acestea; noi strategii pe care le putem folosi in integrarea offline in online. De asemenea ce sectoare au cele mai mari sanse sa dezvolte servicii media; impactul retelelor sociale in mediul online si offline si ce tendinte noi apar si vom invata sa beneficiem cu succes de inovatiile tehnnologice din domeniu.
Pe scurt, vom afla cum poti oferi audientei experiente inedite; care sunt noile platforme media; cele mai inovatoare si creative campanii; ultimele tendinte din industrie; noi oportunitati in diferite sectoare de activitate; cum se creeaza campanii de impact; cum influenteaza media domeniul comunicarii.
Si avem de la invata, participa agentii advertising; agentii media; agentii de planning; Strategic Planners; Online Publishers; bloggeri si jurnalisti.
Programul conferintelor precum si vorbitorii ii gasiti pe site-ul oficial.
• Credit imagine: Future of Media

0 Responses to "Maine este Future of Media 2016"