09:00 – 11:15 Sesiunea I – My Story
• ALEXANDRU TOMESCU, violonist
Anul viitor va avea loc a zecea editie a Turneelor Stradivarius.
"Dorinta mea este ca muzica sa nu lase pe nimeni indiferent".
Ai crede ca un concert de Bach de doua ore jumatate plictiseste si totusi toata lumea era, pe scaune si chiar in picioare, pe locuri la final.
• MARIAN GODINĂ, poliţist si autor
"Nu stiu de ce toata lumea doreste autograful meu, e suficient sa treceti pe linga mine fara centura de siguranta pusa".
Cristina Bazavan – Te-a schimbat experienta acestor doua carti? "Eu cred ca nu m-am schimbat, mai degraba s-a schimbat modul cum sunt eu vazut"
Alin Pandaru – Cat de mult conteaza atitudinea cu care te intimpina omul? "Conteza in proportie de 90%".
• PAULA HERLO, jurnalist, paulaherlo.ro
Reporter din 1998, in 2003 a facut scoala de jurnalism la Arad. In 2007 a fost implicata in prima sa campanie importanta "Tu stii ce mai face copilul tau?". Campania se adresa parintilor plecati in strainatate.
Campania "Avem viata in sange" care a avut drept scop infiintarea registrului de donatori pentru bolnavii de leucemie.
A treia campanie a privit schimbarea legii adoptiilor – peste 5000 de copii fara parinti.
"Nu am inceput nicio campanie gindindu-ma ca nu voi reusi".
• SORIN ONIŞOR, fotograf, sorinonisor.ro
Organizeaza tabere de fotografie
O pensionara de 68 de ani din Chile, a venit pentru o saptamina in Romania, s-a intors in Chile, dupa care peste un an a vandut tot si a venit sa traiasca in Romania, atrasa de pesajele si locurile impresionante.
• HOWARD DELL, actor, atlet, autor
A participat la Olimpiada de la Calgary in echipa de bob, a jucat la Dallas Cowboys,  inapoi in NFL, a jucat si baschet, baseball... A jucat in mega-serialul "The young and the restless"...
Intr-o buna zi doctorul ii spune ca are o boala grea si ca este in faza terminala... Mai avea de trait 3 la 6 luni, nu exista tratament si este necesar un transplant de ficat. Sansa de a obtine un transplant: 1 la 1 milion. A calatorit in toata lumea si a suferit mai multe interventii chirurgicale. Dupa transplant, medicamentele l-au costat 2000 de euro pe luna,
Un prieten i-a spus ca exista un concurs atletic, inclusiv la nivel mondial, la care participa persoanele care au suferit implanturi. Bineinteles ca a participat. A participat la World Transplant Games pentru prima oara in 2011, in Suedia – 3 medalii de aur si un record mondial. La Durban, in Africa de Sud, la a doua sa participare, in 2013, a luat 5 medalii de aur.
Si bineinteles a cantat alaturi de Loredana in spectacolul Imaginarium.

12:00 – 13:30 Sesiunea II – New Trends 
• RAVINDER TAKKAR, presedinte şi CEO Vodafone România
Penetrarea telefoanelor mbile pe piata a atins cota de 65% in 2016. Din totalul traficului de internet 53% reprezinta continutul video. Pe piata romaneasca 86% din utilizatorii de internet privesc cel putin un video pe saptamina.
Din 2013 si pina in prezent, in lume, utilizarea serviciilor de streaming video a crescut cu 50%.
Vodafone anunta in premiera lansarea serviciului 4G TV+ de streaming video VOD. De asemenea a anuntat parteneriatul cu Netflix.
• CHRIS WITHLEY, Netflix a facut o prezentare a serviciului si a proiectelor viitoare. De exemplu vor ca pina la sfarsitul acestui an sa puna online peste 600 de ore la calitate UHD 4K.

0 Responses to "Webstock 2016 live text"