Cel mai important eveniment anual cu şi despre social media, nu mă va mai găsi nepregătit anul acesta. Mulțumită lui Cristian Florea care mi-a dat un heads-up necesar, anul acesta nu voi mai lipsi de la eveniment.
Căci ce poate fi mai interesant pentru un blogger decât să cunoască oameni noi în pauzele de socializare, să mai schimbe o vorbă cu vechii prieteni văzuţi sau nevăzuţi în ultima vreme şi mai ales de a asculta poveşti frumoase spuse de oameni cu inspiraţie. Nu?
Aşa că, miercuri 18 februarie, într-un cadru select, adică  la Hotel Howard Johnson, ne revedem la a patra ediţie a Social Media Summit Bucureşti, organizat de revista Biz.
Primul speaker al zilei, Beata Wickbom, Senior Digital Strategist la Socialight, va expune noile modalităţi de a ajunge la noul consumator conectat.
Numele Vlad Ioan Tausance poate nu ne spune multe, dar ştiind cu toţii rolul jucat de social media la alegerile prezidenţiale, ar fi cazul să aflăm că el este cel care s-a ocupat de strategia online a campaniei lui Klaus Iohannis. La eveniment ne va vorbi chiar despre experienţa sa în acest proiect.
În acest an vor prezentate şi câteva studii în exclusivitate:
• Top bloggeri cu care lucrează companiile;
• Top agenţii care au lucrat cu bloggerii în 2014;
• Cele mai populare mesaje pe Facebook în 2014;
• Blogosfera din România în 2014.
La final, dar nu în cele din urmă, sesiunea extraordinară susţinută de Iulian Padurariu de la Marks, ne propune o analiză de insider a succeselor din social media din Romania, astfel subliniind care sunt aşteptările consumatorilor de la branduri în era reţelelor sociale.
Înscrieri şi detalii la SMS Bucureşti 2015.
• Credit imagini: Biz.

1 Response to "Ne vedem la Social Media Summit Bucureşti 2015"

  1. Iulia Says:

    Nice event guys.