Am plăcerea să vă anunța dragilor că ne vedem și în acest an la Webstock, prin amabilitatea echipei Evensys și mai ales a domnului Cristian Manafu. Deci în data de 27 septembrie, începând cu ora 8:30, ne vedem din nou în cadrul generos oferit de JW Marriott Grand Hotel, Webstock 2013.
Ca de obicei evenimentul, care ne va ocupa o zi întreagă și de care ne vom aminti un an întreg, include seria de conferințe și acordarea premiilor Webstock. Dacă din păcate nu ați obținut încă o invitație, ca de obicei puteți urmări evenimetul live online. În continuare redau programul complet preluat de pe site-ul oficial:

9:00 – 13:30 Conferintele Webstock cuprind întâlniri interactive despre cele mai noi tendințe în social media, bune practici, comunicare și promovare, aducând în prim-plan ultimele tehnologii și aplicații din domeniu.
Sesiunea I. Sesiunea va prezenta pașii care trebuie parcurși pentru succesul în social media, experiențe personale de succes si motivație.
Sesiunea II. Despre importanta inovației, adaptarea la nou și modul de transformare al unor circumstanțe in oportunități, veți afla în cea de-a doua sesiune.
14:30 – 18:00 Micro-evenimenteDupă-amiaza, participanții vor putea asista la una dintre cele trei sesiuni, desfășurate in paralel.
Sesiunea Blogging va prezenta tactici eficiente de crestere si de creare a brandului personal, importanta continutului si cum se defineste succesul in blogging.
Sesiunea Communication.Vor fi aduse in prim plan cele mai bune practici de comunicare, sfaturi si idei pentru o promovare eficienta si crearea unor campanii de impact.
Sesiunea Mobile. Sesiunea ii va aduce în același loc pe unii dintre cei mai buni dezvoltatori actuali de aplicații mobile, care vor vorbi despre inovațiile tehnologice, monetizarea aplicațiilor mobile și resurse prezente pe plan local.
19:00 – 20:30 Webstock AwardsGala Webstock Awards va decerna premiile celor mai creative si inedite campanii si campanii in social media din Romania, lansate in ultimul an.
Party. La sfârșitul zilei, Staropramen vă invită la petrecerea organizata cu ocazia evenimentului (ca de obicei ora și locația va fi dezvăluită la finalul manifestărilor).
Webstock 2013 este organizat de Evensys in parteneriat cu Vodafone Romania.
• Sursa: Webstock 2013

0 Responses to "Sunt blogger acreditat la Webstock 2013"