Mai sunt doar câteva zile până la eveniment, și doar o zi în care puteți încă vota nominalizații la The Industry Awards. Puteți astfel câştiga invitaţii la eveniment sau premii constând în vouchere în valoare totală de 3.000 de euro, oferite de magazinul online ClickShop, garantat de Romtelecom.
Revista The Industry și Clickshop şi-au propus să ofere recunoaştere oamenilor din industria de media, produselor creative şi ideilor inovatoare puse în practică în România printr-o gală de premiere ce va avea loc pe 29 noiembrie, în Club Control, atmosfera fiind electrizată de Moonlight Breakfast şi Electric Brother DJ Set.
În continuare vă prezint categoriile precum și cei nominalizați:
• Cea mai bună aplicație de Android (Speed Taxi, RATB SMS, Cinemagia, Orasulm.eu, Descopera lumea Beck's);
• Cea mai bună aplicație de iOS (Skin Scan, Zonga, Okazii, Transport Urban, Star Taxi)
• Cel mai bun produs de soft românesc (Bitdefender, Total Soft Charisma, Axigen, Siveco Application, Aspell/Ispell, free/open-source);
• Cel mai bun text (Biro Atilla, Gândul, Cătălin Tolontan, www.tolo.ro, Viorel Ilişoi, Blog ActiveWach, Vlad Mixich, www.hotnews.ro, Vlad Odobescu, Dilema Veche);
• Fotografia anului (Sebastian Enache, Petruţ Călinescu, Dragoş Lumpan, Raed Krishan, Stelian Păvălache);
• Cea mai bună producţie independentă TV (Vrei să fii milionar, Cireaşa de pe tort, Cu banii jos);
• Personalitate multimedia-Web Celebrity (Smiley, Cabral, Inna, Andreea Marin Bănică, CRBL);
• Cea mai bună campanie de publicitate clasică (Pepsi - "Şi ieri. Şi azi", Kinder Bueno – 100 de poşete, Poliţia română – Ultimul drum (Bocitoarele), Silva- Mândria berii româneşti;
• Cea mai bună comunicare online de brand (ROM - Românii sunt deştepţi Pepsi – Şi ieri. Şi azi, Kit kat – Ştirea de la fără 5, Groupama – Testul de risc, Valvis, Aqua Carpatica).
Juriul este format din reprezentanți Romtelecom, The Industry și ale unor mărci cunoscute internațional sau la nivel național, precum și o serie de bloggeri (ceea ce mă bucură): Dan Dragomir (Computer Blog), Cristian Manafu (manafu.ro), Sorin Rusi (Laptop News), Victor Kapra (victorkapra.ro) și alți oameni de la publicații, din advertising și online
The Industry este o platformă de opinie și analiză media la care contribuie voci pertinente din breaslă. Urmărind îndeaproape mișcările strategice, achizițiile importante, cifrele relevante, echipele, leaderii și evenimentele, revista The Industry vorbește despre toate aspectele relevante ale pieței de media.
Din echipa The Industry fac parte nume cunoscute din media locală și internațională, de la jurnaliști renumiți la advertiseri premiați, de la producători de top la directorii de companii: Chris Dziadul, Grig Davidovitz, Jim Donaldson, Mike Villiers-Stuart, Vlad Ursulean, Ştefan Mako, Iulian Comănescu (Editor).
Având în vedere că am primit astăzi o invitație, vă voi ține la curent în timp real, cu live text pe Twitter, Facebook și eventual live blogging (dacă merge wireless-ul).
• Sursă: comunicatul de presă The Industry.

0 Responses to "Se apropie The Industry Awards 2012"