Cum niciodată nu voi insista suficient asupra colectării și reciclării selective a deșeurilor și cum eu însumi colectez selectiv, inițiativa Eco-Rom Ambalaje, în parteneriat cu Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului și Ministerul Mediului și al Pădurilor mi se pare demnă de toată lauda.
Eco-Rom și partenerii săi lansează în premieră în România programul Laboratorul Verde al Reciclării, un program educațional adresat elevilor de 9-10 ani, părinților și cadrelor didactice, reprezentând o noutate atât din punct de vedere al conținutului informațional, cât și al formatul revoluționar pe care îl propune.
Laboratorul Verde al Reciclării este un autocar modificat și adaptat pentru mințile curioase și inventive ale copiilor, venind în întâmpinarea lor într-o formulă high-tech, dinamică și interactivă. Cunoscând preocupările celor mici, Eco-Rom Ambalaje le propune acestora o experiență multimedia completă, stimulându-le interesul față de procesul de colectare selectivă.
În primul semestru al anului școlar 2012-2013, programul se va desfășura în 25 de orașe din țară: București, Pitești, Târgoviște, Ploiești, Slobozia, Constanța, Tulcea, Focșani, Iași, Roman, Bacău, Sfântu Gheorghe, Brașov, Târgu Mureș, Mediaș, Sibiu, Cluj Napoca, Zalău, Baia Mare, Satu Mare, Arad, Deva, Târgu Jiu, Craiova, Alexandria, implicând peste 4000 de elevi, din 50 de școli primare.

0 Responses to "Laboratorul verde al reciclării"