Vodafone anunța într-un comunicat de presă din 28 iunie a.c. (scuze de întârziere) că începând cu luna iulie 2012, oferă utilizatorilor de pe litoral acces gratuit la internet prin hot spoturile WiFi. Pentru aceasta nu trebuie să fiți posesorul unui abonament sau cartele pre pay de la Vodafone, accesul este permis tuturor pe zece zone de plajă din Mamaia și patru din Costinești
Astfel, utilizatorii terminalelor mobile cu conectivitate Wi-Fi pot testa gratuit și nelimitat, experiența Vodafone precum și aplicațiile special dezvoltate pentru terminalele mobile, pe plajele din Mamaia și Costinești, indiferent de rețeaua de telefonie mobilă utilizată. Dragoș Chivu, Data Marketing Director la Vodafone România a declarat:
Una dintre destinațiile preferate de vacanță pentru turiști este, că în fiecare an, litoralul. Ne dorim să fim în permanență aproape de utilizatori și am decis că, începând din această vară, să facem vacanță mai frumoasă pentru toți utilizatorii de servicii de telefonie mobilă, prin opțiuni suplimentare de conectivitate la Internet. Astfel, din luna iulie, vom acoperi cele mai importante plaje din Mamaia și Costinești cu Wi-Fi gratuit, pentru a oferi tuturor utilizatorilor posibilitatea de a testa serviciile Vodafone și de a experimenta variatele aplicații pentru mobil pe care le-am dezvoltat de-a lungul timpului, disponibile oriunde și oricând, prin rețeaua de date a Vodafone Romania.

Pentru început, în programul de acoperire Wi-Fi pe litoral, accesul gratuit, nelimitat, la Internet va fi disponibil în Mamaia pe plajele din zona Casino – la piciorul telegondolei, în fața hotelului Savoy, în zona hotelului Junona, pe plaja Vega, în interiorul parcului Aqua Magic, în zonă hotelului Neptun, a hotelului Sulina, în fața hotelurilor Flora și Ovidiu – lângă pasarelă, în zona Melody și zona Camping Nord. În Costinești accesul va fi posibil în zona Obelisc, Zece Steaguri, Pizzeria Albert și în față clubului Tineretului.
Vodafone își dorește să fie mai aproape de turiști și să le facă vacanță mai frumoasă, prin intermediul internetului. Astfel, pe plajele cu acoperire Wi-Fi, turiștii vor beneficia de mai multe surprize, activități sportive și concursuri cu premii atractive
Utilizatorii serviciilor Wi-Fi Vodafone vor putea testa mai multe aplicații gratuite sub marca „powered by Vodafone” pentru telefoane și tablete, utile pentru orice tip de vacanță. Astfel, aceștia pot vedea, în timp real, vremea din țara, cu aplicația Vodafone Meteo; turiștii își pot planifica timpul liber cu ajutorul aplicației Șapte Seri; Mersul Trenurilor unde se găsesc informațiile complete legate de costuri și rute.
De asemenea aceștia pot urmărit noi filme și titluri clasice ale cinematografului românesc, emisiuni preferate, documentare HD și posturi de radio, prin intermediul aplicației SeeNow. Alte aplicații de calitate disponibile sub marca Vodafone sunt Prevyou și Trilulilu, iar pentru a rămâne oriunde informat, aveți la dispoziție aplicația Adevărul. Aplicațiile sunt disponibile în Google Play pentru platforma Android, dar și pentru alte platforme (vezi site-ul Vodafone România).
Acoperirea cu Wi-Fi a plajelor de pe litoral este un prim pas din planul Vodafone de a oferi utilizatorilor, indiferent de rețea, posibilitatea de a experimenta serviciile și conectivitatea online, în cât mai multe dintre destinațiile atractive ale țării.
• Sursa: Vodafone News Room.

0 Responses to "Internet wireless gratuit pe litoral. By Vodafone"