Credit imagine: pagina de Facebook a Synch1
Nu pot spune că am vizitat multe țări străine, ba chiar sunt alții mai tineri ca mine care au văzut mai multe, ca să nu dau exemplul cuplului de stomatologi care a apărut și la televizor de curând, care și-au petrecut voyage des noces făcând turul lumii.
Dar să te muți într-o țară străină? Să trăiești și să lucrezi acolo, să emigrezi, așa departe recunosc că nu m-a dus gândul. Acum ceva timp o prietenă m-a invitat să accesez pagina de Facebook Synch1. Bineînțeles, curiozitatea mi-a dat ghes, și iată că am găsit aici o mulțime de informații și sfaturi, dar nu în ultimul rând, un album plin cu imagini fascinante din această lume îndepărtată.
Mai util încă este site-ul Synch1 care pune la dispoziția doritorilor informații detaliate precum și posibilitatea de a completa un interviu online sau o evaluare detaliată în vederea constituirii dosarului și demarării operațiunilor de emigrare.
Am aflat cu plăcere că firma, Synch One sau Synchronicity One, se îngrijește cum se cuvine și de social media, fiind prezentă activ cu un blog de profil, conturi pe  Twitter, Facebook, Google+, ba chiar și Pinterest. Eu fiind mai băgăreț de felul meu, le-am descoperit și canalul de YouTube.
Sincer să fiu, nu cred că voi emigra vreodată, asta din cauza felului cum sunt construit, educat, dar nimeni nu vă oprește pe voi să emigrați. De ce nu în Australia?

0 Responses to "Ai emigra în Australia?"