Kodak are deosebita plăcere să anunţe o descoperire epocală în domeniul ştiinţei imagistice: KODAK LIVEPrint!
Tehnologia KODAK LIVEPrint a fost dezvoltată în laboratoarele din Rochester, NY, de un colectiv de specialiști în imagistică. Comercializarea rapidă a acestei tehnologii noi este în curs de desfăşurare în toate gamele de produse şi produse noi vor fi lansate în etape pe parcursul anului acesta și în viitor.
Primul dintre aceste produse este disponibil acum! Chioşcurile KODAK Picture din mall-urile din S.U.A. pot imprima acum pui vii. Începand de astazi (1 aprilie a.c.), în locații selectate puteţi alege între 12 rase populare de Felis silvestris Catus şi veți avea în scurt timp propria dumneavoastră minge de blană blană imprimată în câteva minute!
După lansarea la nivel național a campaniei Live kittens!, mai târziu în această lună, locații selectate vor fi dotate în curând cu o promoție limitată de Paşti (cumperi 2 iepurași și ai 10 gratis!). Lansarea la nivel național  a programului Bring a Puppy Home for the Hollidays va începe pe 1 noiembrie.

Cercetătorii de la Kodak Imaging Science R & D au deja în pregătire următoarea generație a acestei noi tehnologii: imprimarea la domiciliu. Căutați în această toamnă în magazine noua linie de imprimante cu jet de cerneală KODAK, capabile să producă o gamă largă de mamifere mici şi reptile, toate perfect adaptate ca animale de companie.
Dezvoltarea pe termen lung va fi axată pe viteza mai mare şi formate mai mari, pe platformele de imprimare comerciale. KODAK NEXPRESS și PROSPER vor produce în curând o gamă largă de mamifere terestre, la un cost uimitor de scăzut.

• Bineînțeles, după cum v-ați dat deja seama, este vorba de o glumă de 1 aprilie a domnilor de la Kodak. Așa da! :-) Material preluat, tradus și adaptat, de aici.

0 Responses to "Realizare epocală: Kodak LivePrint!"