Ai văzut despre ce este vorba în campania Kony 2012. Probabil ai semnat ca și mine angajamentul. L-am făcut  cu toții celebru Joseph Kony. Dar faima este doar primul pas, țelul campaniei este de a opri acest monstru. Vă prezint astăzi filmul Kony 2012: Partea a II-a - Dincolo de celebritate.
Cu imagini noi din întreaga lume, partea a II oferă o privire mai atentă la Armatei de Rezistenţă Domnului, efortul internaţional de a pune capăt atrocităţilor, campania are un succes nesperat și zi de zi se mărește conştientizarea asupra evenimentului ce va avea loc la nivel mondial, la 20 aprilie a.c. „Kony 2012 – cover the night”. Este timpul să ne transformăm sentimentele în acţiuni. Vizionați şi partajaţi filmul, luați inițiativa în comunitatea dumneavoastră, luați o poziție alături de oameni din toată lumea, uniţi în convingerea că libertatea noastră este strâns legată. Vedeți aici (PDF) o listă cu acțiunile ce pot fi întreprinse.
Hai să lipim afișe, să agățăm bilete pe garduri și în porți și să facem stencils cu cretă colorată (pentru cele cu spray trebuie să obținem aprobări). Descarcă de aici (JPG) afișul, biletul și stencil.

0 Responses to "KONY 2012 (II) – Dincolo de celebritate"