Credit imagine Transfer.ro
Dacă tot este 1 Decembrie, mi-am zis că ar fi cazul să promovez ceva 100% românesc, iar primul lucru asupra căruia mi-au căzut ochii a fost aplicaţia Transfer.ro de pe desktop.
Despre serviciile oferite de Transfer.ro am mai scris cam acum un an, cu ocazia rebrăndurii. Acum vreau să aduc în atenţie aplicaţia DesktopTransfer. Această aplicaţie poate fi descărcată gratuit de pe site şi foloseşte contul gratuit sau oricare dintre conturile premium dacă veţi opta pentru ele.
Aplicaţia nu este nouă însă a suferit şi ea un update şi arată mai bine, în plus deşi este foarte mică, acum se instalează ca orice program, pe când varianta veche era un simplu fisier .msi (a cărui simplitate şi minimalism îl apreciez şi acum).
Aplicaţia poate fi descărcată după ce în prealabil vă înregistraţi pe site, asta dacă nu aveţi deja un cont. După instalarea aplicaţiei, la lansare veţi introduce datele de logare şi imediat puteţi începe să transferaţi date. Avantajele principale ale aplicaţiei sunt, aşa cum sunt prezentate pe blogul lor, următoarele:
1. Poţi expedia directoare sau mai multe fişiere odată (cel mai important din punctul mmeu de vedere);
2. Aplicaţia detectează providerul tău de internet şi te direcţionează către cel mai potrivit server;
3. Poţi vedea viteza cu care sunt uploadate fişierele şi cât timp dureaza upload-ul, iar dacă te răzgândeşti ai un buton de oprire a transferului.
În loc de încheiere: chiar aşa, noi nu avem ceva premii pentru aplicaţiile online în România? Pentru că TransferDesktop chiar merită să fie premiat!

0 Responses to "TransferDesktop, o aplicaţie utilă"