Destula lume  la #zambettweetmeet on TwitpicPăi dacă Syber zice că a scris cu întârziere articolul lui, eu ce să mai zic? Dar trebuia menţionată această ieşeală ca una de pomină.
Totul a început cuminte, conform brief-ului, la Alive Club and Pub, unde ne-am văzut cuminţi şi zâmbitori. Bună dispoziţia creştea văzând cu ochii şi invers proporţional nivelul berii în pahare.
Pe la 20:30 când a trebuit să părăsim localul am tăiat-o spre centrul vechi al Bucureştiului, zonă care recunosc că nu am văzut-o de câţiva ani. Nu pot să spun că nu este o îmbunătăţire, pentru că ea este vizibilă. Păcat totuşi că nu am scăpat de fauna caracteristică zonei. Altfel străzile sunt împânzite de baruri, cluburi, pub-uri şi ceva fast-food. Ne-am oprit la B Club & Bar (ciudat dar se pare că nu are site propriu) atraşi de o promisă bere gratis. Aici ne-am împărţit pe bisericuţe şi am pus ţara la cale. În stânga mea, @ihearlights ne aducea aminte cu drag de #cupluta şi făcea diverse referiri la evenimente trecute. În dreapta @dezaxata şi @StoianCiprian vorbeau de morţi, răniţi şi fantome, ulterior discuţia degenerând pe măsură ce alcoolul începea să se aglomereze în sânge. După ce am ars gazul suficient aici cineva a fost cu ideea să o ştergem la „after-party” în Club A. Zis şi făcut. La un moment dat însă mi-am dat seama că am ajuns la nivelul de saturaţie cu bere, aşa că în jurul orei 1:30 m-am retras.
Pe scurt am petrecut aceasta seară cunoscând oameni noi, a fost amuzant şi timpul a zburat nu alta.
Probabil că nu am cum să îi numesc pe toţi participanţii, pentru că nici nu îi cunosc pe toţi, dar am să îi numesc pe cei cunoscuţi (sau pe care i-am cunoscut acum): @StoianCiprian aka Syber, @dark2y, @dezaxata, @neroblank, @AurelDragut, @cc696, @piticu21, @ihearlights, @necenzurat şi @ionutbunescu.
• A mai scris Syber. Fotografii de la Aurel Drăguţ.

2 Responses to "Cum m-am distrat la #zambettweetmeet"

  1. Stoian Ciprian Says:

    a fost foarte fain...

    P.S: multam fain de link :D

  2. ciobanu.nicolae2002@gmail.com Says:

    Da, sa stii ca ne-am distrat bine. Sa vedem daca va fi si o a doua editie. Multumesc pentru comentariu ;)