Cu toţi vedem cât de utilă este plata online a facturilor la utilităţi şi cât timp economisim. Mereu m-am întrebat cum este la capătul celălalt al firului, firma respectivă care emite un număr impresionant de facturi trebuie că lucrează cu un program specializat.
Conteq.ro este o soluţie la îndemână, oferind întreprinzătorilor privaţi o soluţie practică şi accesibilă pentru emiterea şi gestionarea facturilor şi altor documente contabile. Acest program de facturare online oferit de Gradientis Software are funcţionalităţi bine gândite şi dispune de o interfaţă utilizator prietenoasă.
Conteq.ro vine în întâmpinarea firmelor, a persoanelor fizice autorizate, antreprenorilor şi freelancerilor, oricare ar fi aria lor de activitate. Programul dispune de toate facilităţile necesare emiterii şi gestionării facturilor, deasemenea generează rapoarte şi situaţii financiare. Bineînţeles că oferă şi posibilitatea personalizării facturii dar ceea ce mie mi s-a părut mai important şi poate lucrul care-l scoate în evidenţă este fără îndoială facturarea în mai multe limbi şi valute. Lucru pe care nu l-am văzut la alte programe de facturare online.
Ca orice lucru bun, nu este gratuit (de fapt este, de probă, în primele 30 de zile), costurile fiind mai mult decât rezonabile, de la 15 lei pentru o lună de abonament, până la 99 de lei pentru un abonament pe un an, având în vedere că nu este nicio limitare a numărului de facturi pe care le poţi emite.
Accesul la servicii se face online prin contul de utilizator, fapt care permite emiterea de facturi practic oriunde, acasă sau în deplasare, nu doar la birou.
În plus, în secţiunea de ştiri a site-ului am observat că au introdus recent suportul pentru telefon mobil şi tabletă. În final trebuie spus că Conteq.ro a fost remarcat şi a avut aprecieri bune în presă: Capital şi Evenimentul zilei, dar şi pe Club IT&C şi DanDragomir.biz.

3 Responses to "Facturare online pentru micii întreprinzători"

  1. DOrel Says:

    O alternativa ar fi si Efacturiplus

  2. ciobanu.nicolae2002@gmail.com Says:

    Multumesc pentru informatie.

  3. Anonymous Says:

    Un program de facturare gratuit este si QInvoices.
    Simplu si rapid !