Hai că sună bine! :-) OK, acum să lăsăm gluma la o parte şi să vă spun despre ce este vorba. Câteva bloggeriţe şi anume @ElenaCiric, @ClaudiaSofron şi @Lili_Anna s-au înscris la ediţia de anul acesta a Triathlon Challenge. Aceasta este o competiţie sportivă de masă ajunsă la cea de-a treia sa ediţie, sporturile la care se vor întrece participanţii pe 3 septembrie sunt înotul, ciclismul şi alergarea.
Interesant şi curios este modul cum şi-au intitulat echipa, şi anume Cumetrele 2.0. 2.0 înţeleg prea bine, dar „cumetrele”?...
Este momentul să fim alături de ele, fie prin un articol pe blog, fie prin popularizarea pe twitter (folosiţi hashtag-ul #triatlonmamaia), pe facebook, pe Google+ sau pe unde mai ştiţi şi puteţi! Frumos ar fi să fim prezenţi cât mai mulţi pe 3 septembrie la Mamaia, vis-a-vis de hotelul Rex cu un banner, ceva încurajator (asta pentru cine poate sau se află deja în zonă).
Nu uitaţi componenţa echipei Cumetrele 2.0: Liliana Mercan (înot) – Elena Cîrîc (bicicletă) – Claudia Sofron (alergare)! Mult noroc fetelor!
• Surse: Blogul Elenei Cîrîc, Triathlon Challenge.

2 Responses to "Cumetrele 2.0 la Triatlonul de la Mamaia"

  1. Elena Says:

    Multumim mult pentru sustinere!! Vii si la Mamaia?

  2. ciobanu.nicolae2002@gmail.com Says:

    Aaaaa... Stii cum ti-am spus si cu articolul: nu promit, incerc. Adevarul este ca sunt in zona (Techirghiol).