Credit imagine Makavelis. Click pentru mărire
Este vară şi sunt şanse, printre vacanţe scurte şi concedii, să treceţi şi prin Alba Iulia. Dacă ajungeţi în oraşul Marii Uniri în weekend nu ezitaţi să plecaţi în căutarea comorii din cetate. Nu, nu aberez deloc, la o iniţiativă a bloggerilor din oraş, a fost organizat un concurs de Primăria Alba Iulia, în parteneriat cu Consiliul Judeţean Alba, Muzeul Naţional al Unirii Alba Iulia, Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia si AlbaBlog.
Concursul este destul de simplu: în fiecare zi de weekend, prezentându-te la Pub13 vei lua un bilet de participare şi  indiciile care constau dintr-o imagine de detaliu luată în cetate şi o ghicitoare, strofă de poezie sau epigramă. Acestea, împreună cu cunoaşterea istoriei cetăţii, te vor duce la locul unde vei gasi plicul câştigător. Aha, şi ce câştigi, un toaster? parcă vă aud. Nu, premiul este substanţial, 100 de euro. Fără să punem la socoteală marele premiu de 5.000 de euro! Regulamentul complet se află aici.
Să nu-i uităm pe cei care participă activ la pormovarea oraşului lor pe AlbaBlog sau prin astfel de iniţiative lăudabile. Este vorba de: Liviu S., GeorgeMarius Rusu şi Andrei Dobra. Cinste lor!
• Surse: Cetatea Alba Iulia pe Facebook, Makavelis, Cetatea Alba Iulia.

2 Responses to "Vânătoare de comori în cetatea Alba Iulia"

  1. Liviu S. Says:

    Multumim mult pentru sustinere.

  2. ciobanu.nicolae2002@gmail.com Says:

    Cind vad astfel de initiative (si am si un pic de timp) imi place sa le fac cunoscute si comunitatii mele.
    Deci, cu placere! :)