eMAG vine cu o nouă promoţie, de data aceasta vrea să ne scape de TVA-ul monstruos aplicat unor produse IT scumpe. Este vorba de toate notebook-urile şi laptopurile din ofertă! Pentru ilustrare aruncaţi un ochi pe newsletter-ul lor de azi.
Dacă aveţi impresia că sună prea bine ca să fie adevărat... ei bine atunci să vă spun şi şpilul: TVA-ul va fi returnat sub forma unui Card Cadou care poate fi utilizat în perioada 1-15 septembrie a.c. pentru anumite cumpărături (vezi aici condiţiile complete). Asta dacă nu rătăceşti cardul până atunci sau poate chiar uiţi cu totul când trebuie folosit...
Eu zic că este o afacere pentru oricine s-a săturat de desktopul sau laptopul bătrân şi aştepta de ceva vreme un moment prielnic. Dacă nici ăsta nu este...

2 Responses to "Vrei un laptop nou? Acum este momentul!"

  1. Corneliu Says:

    Nu merci :) Cu cardul ala esti restrictionat apoi sa achizitionezi numai masini de spalat si alte chestii dintr-astea. Practic dai aceiasi bani pe laptop, dar cu ce te mangaie ideea ca l-ai luat cu 2 milioane mai ieftin si ca diferenta o ai blocata pe un card? :)) Si chiar si banii aia, trebuie sa-i folosesti doar intr-o perioada foarte limitata de timp, in care ei vor activa doar anumite produse, gandite cu cap ;)))

  2. ciobanu.nicolae2002@gmail.com Says:

    Asa este. Este un truc de marketing de al lor. :) Si totusi poti recupera banii daca planuiesti pentru toamna o cumparatura din cele listate pe site.