Click pentru mărirea imaginii
Mi se pare potrivit să încep cu un citat din declaraţia de intenţie a acelor oameni minunaţi din spatele Street Delivery:
„Strada n-a fost dintotdeauna un spaţiu ostil. Acum mai puţin de un secol lucrurile stăteau altfel. Omul avea prioritate. Street Delivery e încercarea noastră de a întoarce strada, măcar pentru câteva zile pe an, către omul-pieton, în ipostaza lui naturală. Aşa că o închidem pentru maşini şi o deschidem pentru tine”.
În acest weekend ce tocmai a început, strada Arthur Verona se închide pentru maşini şi se deschide pentru pietoni! Street Delivery eeste încercarea unui grup de oameni pasionaţi  de artă, cultură şi socializare.
Printre proiectele ce vor fi prezente la eveniment se numără Sacoşa de pânză, Piramida lui Garguromin, Muzeul civilizaţiei dacice, Goblen Graffiti, Zgărdane din Maramureş, Atelierul de linogravură, Redescoperă Sinaia, Micul Paris, Mulţumeşte.Net.
Pe tot parcursul evenimentului nu vor lipsi muzica bună, proiecte de educaţie şi proiecte sociale, proiecţii de filme, spectacole de teatru, ateliere, expoziţii de artă, urbanism, arhitectura şi multe altele.
Această ediţie este susţinută de Grolsch. Precum şi setea noastră! :)
Un alt eveniment Street Delivery va avea loc la Timişoara, pe strada Florimund de Mercy, amândouă fiind organizate de Fundaţia Cărtureşti.
• Surse: Street Delivery (#fb), Street Delivery (programul manifestărilor), Lume Bună, Feeder, Mediafax, Citadinul.  

0 Responses to "Street Delivery 2011, la ediţia a 6-a"