Blogatu (blog | twitter) ne provoacă la o leapşă, dacă poate fi numită aşa. Adică să ne dăm cu părerea despre serviciul de streaming live Bambuser.
Am avut ocazia să testez acest serviciu de câteva ori, atunci când ştiam că emite BlogatuTV. Se vede destul de bine, framerate-ul este suficient, fără sacadări. Singura problemă remarcată ar fi iluminarea insuficientă a subiectului, dar aceasta bineînţeles nu are nicio legătură cu serviciul.
Eu nu folosesc Bambuser ci Qik, un serviciu asemănător, care îmi dă posibilitatea să trasmit imagine şi sunet live de pe un terminal mobil. Avantajul Bambuser este că poate transmite live şi cu ajutorul unui webcam, lucru care face uşoară existenţa unui „canal TV online” conectat unui blog sau chiar postarea de podcasturi. În plus Bambuser permite postarea direct în wall-ul paginii proprii pe Facebook.
Concluzia mea este că acest serviciu e ofertant şi ar trebui să-l încercaţi.

2 Responses to "Două cuvinte despre Bambuser"

  1. Blogatu Says:

    Ma bucur ca ai scris acest articol, trebuie sa promovam cat mai mult videoblogging-ul!

  2. ciobanu.nicolae2002@gmail.com Says:

    De acord, numai ca vezi tu, unele bloguri ne se preteaza pentru vieoblogging. Si mai este problema cu vocea, este necesara o voce placuta. Iar eu nu excelez in acest domeniu. :)