Credit imagine: canalul britanic ITV
Dacă am spus cam tot ce puteam spune aseară pe twitter despre show-ul de import (se pare că românii nu mai au idei de emisiuni-concurs) Românii au talent, nu o să reiterez aici frustrările mele (şi nu doar ale mele) despre felul cum s-a „ales” câştigătorul. Dacă totuşi vreţi să ştiţi ce am zis ieri la supărare, iată trei mostre: 1, 2, 3.
Dar ce a fost s-a dus, să vedem ce va fi la ediţia următoare. Până atunci însă vă las să vă delectaţi cu performanţa unui român care a participat la Britain's Got Talent. Este vorba de Razy Gogolea, care a părăsit România urmându-şi iubita în Marea Britanie. Cât despre talentul său, nu pot vorbi eu mai bine decât o poate face o filmare din show. care spune tot. Pentru că Britain is also stupid, nu se poate embedui codul videoului, aşa că vă invit să vedeţi clipul video pe YouTube sau şi mai simplu, într-un pop-up.
Aşa cum îi stă bine votantului român mediocru, sunt convins că dacă Razy ar fi participat la prima ediţie românească a show-ului nu ar fi câştigat... :-(
Later edit: Se pare că românii, deşi sunt apreciaţi în străinătate, nu sunt iubiţi de toată lumea... În Marea Britanie sunt şi cârcotaşi naţionalişti şi asta nu le face cinste deloc. Vezi în Gândul articolul complet.
De asemenea vedeţi linkul postat de Ianis în comentarii, este vorba de Bogdan, un pianist român care a emoţionat publicul Norvegian.

2 Responses to "#RomaniiAuTalent şi peste hotare!"

  1. Batranelul Says:

    Mai este un roman care a facut senzatie la concursul asta in Norvegia. Tipul canta foarte calumea la pian.
    Las linkul aici, sper sa nu fie cu suparare, il poti sterge daca vrei. :D
    http://www.youtube.com/watch?v=l4NKDw8nQms

  2. ciobanu.nicolae2002@gmail.com Says:

    Bine ai venit pe blog Ianis. Da, este interesant si clipul tau, ir Bodgan este un barbat talentat care poate avea un viitor mai bun.
    Multumesc pentru comentariu si crede-ma ca nu am de ce sa il sterg, vine in completarea a ceea ce am scris eu.