Vă transmit două apeluri cu care nu pot fi decât de acord deplin. Este momentul acţiunii, am suportat mult prea multe. Să-i sprijinim atât cât putem.

Domnilor colegi şi camarazi,
Dacă nici acum nu ne trezim şi nu ne unim într-o acţiune concertată inclusiv în stradă la Cotroceni Raia Portocalie ne va învinge şi ne vom merita soarta.
Trebuie să organizam o mobilizare exemplară dacă mai avem în noi spirit de militari şi dacă mai avem demnitate.
Eu cred că avem, iar pregătirea noastră militara şi intelectuală ar trebui să coaguleze o mişcare inteligentă la care să invităm marile agenţii de presă şi CNN, AP, ş.a.
Toţi care avem prieteni şi colegi în străinătate să-i înştiinţăm şi să le explicăm ce se întâmplă la noi şi cu noi cei care am asigurat în decembrie 1989 condiţii ca aceşti nemernici care ne conduc să evolueze şi să ne umilească în aşa hal încât să dispărem ca şi categorie socială.
Noi suntem cei care cu sacrificii am împins această ţară în NATO şi am făcut-o cu profesionalism şi dăruire, şi nu merităm să fim umiliţi de o gaşcă de indivizi rapace care nu mai pot fi opriţi decât de noi dacă suntem uniţi, coerenţi şi perseverenţi.
Domnilor, uniţi reprezentăm o forţă de care acestui ministru de 4 stele Oprea - blestemat fie-i numele alaturi de al stăpânului său de la Cotoceni - îi este frică.

General de brigadă (r) Mandru Ovidiu Mircea

Domnilor camarazi,
Urmare a situaţiei create prin atitudinea criminală a guvernanţilor portocalii privind pensiile militare, vă adresez rugămintea ca, pe lângă demersurile juridice, să se ia în calcul şi o mobilizare generală a tuturor filialelor şi simpatizanţilor pentru o mare demonstraţie de protest care să se desfăşoare în Bucureşti în maximum 30 de zile.
Trebuie să vadă toată ţara şi toate ţările lumii câtă scârbă au acumulat românii inclusiv cei în uniformă vizavi de preşedinte şi guvern.
Apreciez că este suficient să fim prezenţi ca o "mare mută" aşa cum am fost toată viaţa sau, cine ştie, poate această "mare mută" face ceva valuri mediatice şi politice.
Cred că este momentul să ne arătăm forţa şi în stradă chiar dacă ar fi să ne cantonăm câteva zile în Bucureşti aşa cum făceam în aplicaţii.
De asemenea să declanşăm de acum şi agresiv contra campania electorală şi chiar să ne facem compania noastră proprie.
Colonel (r) Marian DUMITRESCU
• Sursa: Cotidianul.

0 Responses to "Două apeluri la normalitate"