În drum spre Salonul European de Bandă Desenată puteţi trece în vizită şi pe la Palatul Şuţu pentru a vedea câteva fotografii cu părinţii şi bunicii noştrii făcute când aveau... vârsta noastră.
Expoziţia Tinerilor Urbani de Altădată a fost inaugurată pe 3 noiembrie a.c. la Centrul de Informare ONU pentru România urmând să fie expusă în continuare timp de dauă săptămâni la  Muzeul Bucureştiului, Palatul Şuţu. Totodată o parte din fotografii vor rămâne în următoarea perioadă şi în sediul Centrului de Informare ONU pentru România, expoziţia fiind cu acces liber de luni până vineri.
Expoziţia conţine fotografii unicat cu Bucureştiul vechi din arhivele personale ale persoanelor vârstnice şi au fost strânse pe durata lunii octombrie în cadrul campaniei „Poveştiri ale Tinerilor Urbani de Altădată”, iniţiate de Apa Nova Bucureşti şi Primăria Muncipiului Bucureşti, în parteneriat cu Centrul de Informare ONU pentru România. O parte din poveştile care au însoţit aceste fotografii le puteţi găsi pe grupul Facebook Tineri Urbani de Altădată (linkul la finalul articolului)
Acest eveniment se înscrie în campania aniversară Apa Nova Bucureşti la împlinirea a 10 ani de activitate în Capitală şi intitulată „Tu faci Bucureştiul !”, dedicată bucureştenilor, pentru un oraş mai prietenos şi mai civilizat.
Pe parcursul anului 2010, campania cuprinde o serie de acţiuni lunare menite să marcheze aniversarea unei companii legată în mod organic de existenţa oraşului şi îşi propune să le reamintească bucureştenilor de relaţia specială pe care aceştia o împart cu oraşul.
• Sursă text şi imagine: Povestiri de Bucureşti ale Tinerilor Urbani de Altădată.

0 Responses to "Bucureştiul prin ochii tinerilor de altădată"