Se apropie cu repeziciune un mare eveniment al lumii online cu care ne-am obişnuit în ultimii ani. Profesionişti ai industriei online precum şi invitaţi internaţionali îşi dau întâlnire pe 16 septembrie a.c. la Webstock 2010, o conferinţă dedicată social media organizată de Evensys în parteneriat cu Vodafone. Nu întârziaţi să aplicaţi pentru o invitaţie (ultima zi este 10 septembrie).
Acest eveniment va avea două părţi: Conferinţele Webstock şi Gala premiilor Webstock.
Conferinţele Webstock 2010 cuprind întâlniri interactive care se vor desfăşura sub temele „Future of Social Media” şi „Marketing & Communication in Social Media”, unde se va discuta despre cele mai noi tendinte in social media, comunicare şi promovare. Vom descoperi astfel strategii şi instrumente eficiente dar şi aplicaţii recente ce pot fi folosite in marketing şi social media.
La Gala premiilor Webstock 2010 vor fi premiate cele mai creative şi inedite proiecte şi campanii în social media, produse în Romania în ultima perioadă.
Tot în cadrul Webstock 2010 va avea loc şi conferinţa „Connections”, organizată de Avon Connects. Aceasta pleacă de la ideea ca Internetul creaza multiple conexiuni si ocazii de socializare, transformandu-se intr-un spatiu de interactiune, sharing, informare si relationare. La Connections, invitatii vor vorbi, in cadrul unor sesiuni interactive, despre evolutia retelelor sociale, despre oportunitatile aduse de acestea, dar si despre experientele sau legaturile interesante pe care acestea le produc.

0 Responses to "Se apropie Webstock 2010"