Despre lucrul bine f�cut. on Twitpic
Într-o bună dimineaţă, prin iulie a.c., când eram la Mangalia, am auzit un zgomot neobişnuit şi am ieşit să văd ce este.
Nu era mare lucru, pur şi simplu se tundea iarba de pe platbanda de lângă trotuar. Însă felul în care acei doi oameni o făceau m-a uimit: unul dintre ei tundea iarba iar celălalt ţinea un carton mare care oprea resturile de iarbă zburătăcite să murdărească maşinile parcate. Şi maşini erau destule.
Nu era mare lucru, evident, dar faptul că cineva s-a gândit că ar fi mai bine aşa, m-a făcut să zic în gândul meu: jos pălăria!

Lesa e legatÄ� de cÄ�Å£el sau de altceva? on TwitpicŞi acum, fără absolut nicio legătură, observând cu atenţie ultimul spot Orange în care actorul principal este căţelul răzvrătit care fuge prin parc şi este recuperat de un puşti pe skateboard, mă uit şi:
• în cadrul 1 puştiul se apleacă şi ridică lesa de jos şi
• în cadrul 2 (în imagine) stă cu lesa în mână ca şi cum la capătul celălalt ar fi căţelul. Sau era un doberman? Având în vedere înălţimea la care este lesa în stânga imaginii. Deh, aşa cum mai ziceam, se mai întâmplă şi la case mai mari. :)

0 Responses to "Despre lucrul bine facut. Sau nu."