Este vremea Sfintelor Sărbători de iarnă, moment prielnic să ne încălzim inimile şi să ne gândim cu dragoste la cei de lângă noi. Şi când spun asta nu mă refer la părinţi, rude, prieteni sau cunoscuţi. Şi iniţiativele şi campaniile nu sunt puţine, #MoşNicolaeTweetMeet nu este singura de acest fel, după cum veţi vedea..
În această iarnă ASLS România va aduce din nou zâmbetul pe chipul copiilor prin campania umanitară  SMILE – ediţia de Crăciun, care se va desfăşura în perioada 1-18 decembrie. Organizatorii vă îndeamnă ca în preajma sărbatorilor să fiţi alături de copiii mai puţin norocoşi. Pe data de 18 decembrie, donaţiile strânse – bani, hăinuţe, jucării, produse alimentare – vor fi dăruite Centrului de plasament Pinnochio 3, din Bucureşti.
Dar asta nu este tot. Cu ajutorul a doi bloggeri de renume – Sorin Rusi şi Copolovici – va fi pregătită cina de sărbatori. Cei prezenţi vor găti împreună, vor împodobi bradul de Crăciun şi se vor bucura alături de cei mici.
De ce să nu deveniţi Moş Crăciun pentru o clipă, şi împreună să le aducem bucurie în suflete şi pe chipuri de aceasta Sfântă Sărbatoare a Crăciunului.
Pentru cei ce doresc să ajute cu un dar pentru cei mici, o pot face la sediul ASLS din Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine, din strada Pitar Moş, până pe data de 17 decembrie. Pentru donaţii în bani, poate fi contactată echipa ASLS la adresa de mail office [arond] asls.ro.
• Articole pe această temă la ASLS, Sorin Rusi, Prânzul din caserolă.

Tot în această ordine de idei, dacă aţi observat colţul dreapta-sus al blogului, mai susţin campania Fii cu inima alături de copii. Vrei şi tu să ajuţi? Iată cât este de simplu:
„Dacă doreşti sa ajuţi copiii, farmaciile Sensiblu din zona ta sunt locul unde trebuie sa ajungi. Acolo vei gasi simbolul campaniei: un breloc cu monedă pentru cărucioarele din supermarketurile din România inscripţionat cu inima copiilor. El costă doar 3 RON bucata şi se găseşte în orice farmacie Sensiblu din ţară. Astfel tu rămâi cu un breloc, iar banuţii merg spre cauza reprezentativă pentru regiunea în care tu te afli.
În plus, pentru orice pachet cadou de Crăciun vândut în fiecare din cele 6 zone, Sensiblu donează 1 leu pentru campania “Fii cu inima alături de copii”. La sfârşitul campaniei, fondurile strânse din vânzările de brelocuri şi cadouri vor fi donate către reprezentanţii unor asociaţii, clinici şi spitale pentru copii cu afecţiuni medicale grave din Bucuresti, Transilvania, Oltenia, Muntenia şi Dobrogea, Moldova şi Banat-Crişana-Maramureş”. (citat de pe pagina campaniei).
• Citat şi imagine (c) Fii cu inimia alături de copii.

1 Response to "Smile 2009 – ediţia de Crăciun"

  1. Anonymous Says:

    Salut www.SpuneNuDrogurilor.com este o echipa recent formata, nonprofit, care si-a propus sa lupte pentru constientizarea opiniei publice, a tinerilor debusolati de societatea în care traim despre tot ceea ce înseamna consum de droguri într-un fel sau altul.
    Daca prin actiunea ta, salvezi o singura viata de la decadere, considera ca ti-ai atins scopul, alaturi de noi toti ceilalti.

    Daca doresti sa sustii aceasta campanie, afisaza pe blogul tau un banner, codul se preia de la: www.spunenudrogurilor.com vei fi sustinut si tu de aceasta campanie lasa un comentariu daca ne sustii sa te sustinem si noi Scuze de deranj