Vineri 11 septembrie a.c., la White Club de pe strada Mircea Eliade, începând cu ora 19 va fi Twestival local Bucureşti (TwestivalB). Sursa: Twestival local Bucureşti (blog, facebook, twitter).
Pentru cei care posedă carduri, puteţi face donaţia online prin serviciul Amiando, pentru ceilalţi se poate face donaţia chiar la intrare în club.
Suntem aşteptaţi cât mai mulţi pentru a împlini suma necesară achiziționării și dotării secției de oncologie pediatrică de la Spitalul Marie Curie, cu o cameră post-operatorie sterilă, cu aer filtrat. Aceasta este iniţiativa ONG-ului Paşi către viaţă (blog), către care vor merge donaţiile. Clubul White a mai găzduit şi alte întâlniri şi petreceri, la care au fost invitaţi persoane importante din lumea internetului românesc, bloggeri şi twitterişti, cea mai recentă fiind FTW Party pe care, din nefericire, am ratat-o.

Offline 2.0 (blog) ne anunţă de întâlnirea offline a celor din online de luni, 14 septembrie, la ora 18, la Pizza Hut Dorobanţi. Lasă un comentariu în care specifici pe cine doreşti să întâlneşti şi te poţi considera înscris.

Astfel de întâlniri sunt organizate din dorinta de a  ne cunoaste si a (ne) demonstra ca, intr-adevar, suntem o comunitate. Pentru ca o comunitate nu poate exista cu jumatati de masura. Nu putem fi prieteni “in online” si straini “in offline” (citat din articol).
Evenimentul este organizat de pr360ro.

Ei? Cine mai vine? Aştept răspuns în comentarii sau pe Twitter.

0 Responses to "Două evenimente offline"