Weekend-ul se anunţă plin de filme.
FutureShorts România revine în această sâmbătă, de la ora 21, cu ediţia aprilie 2009 a festivalului de filme scurte (programul aici). De-abia aştept.
• Sursa: FutureShorts Romania, Feeder (mulţumesc pentru poster).
ZBB-2009 mi-a trimis o invitaţie (ca dealtfel tuturor bloggerilor înscrişi la eveniment) la filmul Alchimistul nerăbdător, un thriller ce va rula la EuroCinema Tinerimea Română. Invitaţia este valabilă pentru duminică, ora 18.
Urmează sinopsisul filmului, preluat de pe Port.ro.
Undeva în apropierea Madridului, într-o cameră de hotel a unui orăşel, este găsit cadavrul unui bărbat. Acesta fusese angajatul unei baze nucleare. Ciudat nu este numai că victima nu avea haine, ci şi faptul că se afla într-o poziţie neobişnuită. Pentru rezolvarea cazului sunt numiţi Vila (Roberto Enriquez) şi partenerul său, Chamorro (Ingrid Rubio), doi agenţi federali din Garda Civilă spaniolă, care iniţial, pe baza probelor obţinute la faţa locului, decid că este vorba despre un nefericit accident. Victima era un om obişnuit, căsătorit, cu doi copii, fără probleme şi aparent fără duşmani care să-i dorească moartea, astfel încât nici un indiciu nu ducea spre transformarea lui în ţintă. Cazul este închis destul de repede, însă producerea altor crime care au legătură cu victima din hotel vor duce la redeschiderea acestuia.
ULTIMELE POSTURI APARUTE PE BLOG

1 Response to "Weekend cinefil"

  1. cby Says:

    Sigur ca sustin cauza fratilor nostrii de peste Prut, este drept, fara prea multe cuvinte. Cauzele si idealurile mari salasuiesc in inima noastra. Si multumesc pentru comentariu desi este complett off-topic...