*trender în postul lui Gadgeturi de top, ne întreabă cam care ar fi dispozitivele de care nu ne putem despărţi. Şi pentru că în post apar şi electrocasnice mari, am să includ şi eu măcar unul. Iată topul meu.
1. Mobilul, fireşte, cu internet prin GPRS, care mă ajută cu de toate de la organizer la mail, twitter şi mobile blogging. Nokia E50. (Sper, nefiresc, la unul cu 3G şi tastatură completă :D )
2. Calculatorul, ce să fac, e doar un desktop cumpărat de la Depozitul de Calculatoare prin 2004. Ştiţi vorba aia, dacă merge în configuraţia asta, lasă-l să meargă... (AMD Athlon, 256 MB RAM, 40 GB HDD).
3. Aparatul foto, nelipsit din orice ieşire în decor. Nu e mare lucru, doar 4 MP dar face poze bune. Sony DSC-P73 (În viitor, cine ştie, poate un DSLR? Urgenţa este însă o cameră video cu HDD)
4. MP3 playerul, care este deja bătrân (256 MB) şi nu are nici cea mai mică idee că-l trădez cu mobilul din când în când. Creative Zen Nano Plus, înlocuibil în curând cu o clonă de iPod.
5. Televizorul, căci sunt aproape dependent (4 ore în medie pe zi) care merge cu cablu analog de la UPC. E cumpărat anul trecut, aşa că nu se întrevede vre-un upgrade în viitor (Veryo LCD-TV, 66 cm wide).
La categoria menţiuni aş adăuga totuşi DVD playerul (FOX, ieftin dar bun, cu port USB şi cititor de carduri) şi cuptorul cu microunde (Hyundai, bătrân şi reparat de două ori dar încă funcţional).
• Imaginea este (c) GIZMODO.
ULTIMELE POSTURI APARUTE PE BLOG

0 Responses to "Sunt dependent de gadgeturi!"